pvc vloer westland?

De modetrend van dit moment is de pvc vloer. Dit komt mede doordat een pvc vloer geluiddempend, slijtvast en isolerend is. De uitvoeringen van pvc vloeren zijn erg divers en zijn er in vele kleuren, maten, dessins en houtdessins. De pvc vloer westland kan ook in een bepaald patroon gelegd worden, waardoor de vloer weer een andere uitstraling krijgt. Op dit moment is de trend om de pvc vloer in een visgraatpatroon te leggen.

Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden waarover wij u vrijblijvend kunnen informeren. De pvc vloerplanken hebben een zeer harde toplaag, waardoor deze niet snel beschadigd. Dit kan handig zijn met bijvoorbeeld speelgoed van uw kinderen of het lopen op hakkenschoenen in huis. De pvc vloerplanken worden op uw (vooraf geëgaliseerde) vloer geplakt.

Waarom uw pvc vloer laten leggen bij ds vloeren?

Als u ons benaderd heeft kunnen wij vrijblijvend op afspraak bij u langskomen met stalen. Deze stalen mag u op zicht houden, zodat u kunt oordelen bij dag- en avondlicht. Als u uw keuze van pvc heeft gemaakt, komen wij bij u inmeten. Hierbij kunnen wij u ook gelijk adviseren en informeren over uw oude vloer slopen en afvoeren. Vaak wordt een gesloopte vloer geëgaliseerd, zodat er een mooie gladde ondergrond is om een nieuwe vloer op te leggen. Na het leggen van uw nieuwe pvc vloer zullen onze medewerkers uw huis ook netjes achterlaten. Het overgebleven afval wordt door ons opgeruimd en afgevoerd.

Vrijblijvende afspraak op locatie

uitgebreide stalenboeken om uit te kiezen

Deskundig advies op maat

pvc visgraat vloer laten leggen

Een bepaalde manier van leggen van een pvc vloer is het visgraatpatroon. Het visgraatpatroon is al eeuwenoud en nog steeds erg populair. Vroeger zagen we dit veel in landhuizen en kastelen, maar dan met een houten vloer. Het materiaal en patroon was een manier om aan te tonen dat hier een rijk persoon woonde. Een visgraatpatroon is een trapsgewijs patroon, dat tot stand komt door een bepaalde manier van leggen met planken van dezelfde lengte. Vandaag de dag wordt een visgraatpatroon het meest gelegd met pvc. Maar de rijke uitstraling heeft het nog steeds.

U kunt kiezen voor een standaard afwerking van uw visgraat pvc vloer. Dit betekent dat de vloer doorloopt tot aan de plint. Er zijn verschillende specials toe te voegen aan een visgraat vloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een border met een bies. Dit zorgt voor een verzorgde afwerking. Dit betekend dat de vloer afgewerkt wordt met een enkele border (strook pvc) tegen de plint. Tussen de border en de visgraat pvc vloer zit een bies, dit is een klein randje die in vele kleuren geplaatst kan worden. Zo krijgt uw visgraat pvc vloer een schitterende afwerking wat anders is als standaard. Ook is het mogelijk om een dubbele bies te plaatsen.

EEn pvc vloer laten leggen westland, hoe werkt dat?

Als u ons benaderd heeft kunnen wij vlijblijvend op afspraak bij u langskomen met stalen. Deze stalen mag u op zicht houden, zodat u kunt oordelen bij dag- en avondlicht. Als u uw keuze van pvc heeft gemaakt, komen wij bij u inmeten. Hierbij kunnen wij u ook gelijk adviseren en informeren over uw oude vloer slopen en afvoeren. Vaak wordt een gesloopte vloer geëgaliseerd, zodat er een mooie gladde ondergrond is om een nieuwe vloer op te leggen. Na het leggen van uw nieuwe pvc vloer westland zullen onze medewerkers uw huis ook netjes achterlaten. Het overgebleven afval wordt door ons opgeruimd en afgevoerd.

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een pvc vloer westland te laten leggen door DS VLOEREN? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hier kunnen wij u ook mee helpen

Naast een pvc vloer laten leggen kunnen wij bij DS VLOEREN u ook helpen met andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderstaande diensten.