Schoonloopmat laten plaatsen?

Iedereen heeft wel een mat bij de voor- en/of achterdeur. Deze kunnen wij voor u leggen. Tevens kunnen wij de mat in de vloer laten vallen. Zodat de mat gelijk ligt aan uw vloer en dus niet weg kan schuiven. Dit wordt netjes afgewerkt zodat het naadloos aansluit op uw vloer.

Waarom een schoonloopmat door ds vloeren laten plaatsen?

Iedereen heeft wel een mat bij de voor- en/of achterdeur. Deze kunnen wij voor u leggen. Tevens kunnen wij de mat in de vloer laten vallen. Zodat de mat gelijkligt aan uw vloer en dus niet weg kan schuiven. Dit wordt netjes afgewerkt zodat het naadloos aansluit op uw vloer. Er zijn verschillende mogelijkheden en materialen. Als u ons benaderd heeft, bent u van harte welkom in onze showroom in Schipluiden. Hier ziet u een ruim assortiment schoonloopmatten en kunnen we u ook advies op maat geven. U bent ook `s avonds en in het weekend van harte welkom.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM MET RUIME OPENINGSTIJDEN

UITGEBREID ASSORTIMENT PVC, TAPIJT, PLINTEN EN SCHOONLOOPMATTEN

AFSPRAAK OOK MOGELIJK `S AVONDS EN IN HET WEEKEND

WIJ STOFFEREN ALLES ZELF

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een schoonloopmat te laten plaatsen door DS VLOEREN? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hier kunnen wij u ook mee helpen

Naast schoonloopmatten kunnen wij bij DS VLOEREN u ook helpen met andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderstaande diensten.