pvc vloer laten leggen?

De modetrend van dit moment is de pvc vloer. Dit komt mede doordat een pvc vloer geluiddempend, slijtvast en isolerend is. De uitvoeringen van pvc vloeren zijn erg divers en zijn er in vele kleuren, maten, dessins en houtdessins. De pvc vloer kan ook in een bepaald patroon gelegd worden, waardoor de vloer weer een andere uitstraling krijgt. Op dit moment is de trend om de pvc vloer in een visgraatpatroon te leggen.

Hier zijn ook weer verschillende mogelijkheden waarover wij u vrijblijvend kunnen informeren. De pvc vloerplanken hebben een zeer harde toplaag, waardoor deze niet snel beschadigd. Dit kan handig zijn met bijvoorbeeld speelgoed van uw kinderen of het lopen op hakkenschoenen in huis. De pvc vloerplanken worden op uw (vooraf geëgaliseerde) vloer geplakt. Vaak wordt een gesloopte vloer geëgaliseerd, zodat er een mooie gladde ondergrond is om een nieuwe vloer op te leggen.

Waarom uw pvc vloer laten leggen bij ds vloeren?

Als u ons benaderd heeft, maken wij met u een afspraak in onze showroom in Schipluiden. Hier ziet u een ruim assortiment pvc, vloerbedekking, plinten en schoonloopmatten en kunnen we u ook advies op maat geven. Ook kunt u hier proefvloeren zien, zodat u een beter beeld krijgt hoe de vloer er bij u uit kan komen te zien. Een afspraak `s avonds en in het weekend is bij ons ook mogelijk.

Als u uw keuze heeft gemaakt, kan er ingemeten worden. Wij maken dan een offerte op maat voor u. Na akkoord op de offerte, gaan wij de vloer bestellen. Deze blijft bij ons in de opslag tot de datum van plaatsen. Dan weten wij zeker dat de bestelde vloer op tijd binnen is. Na het plaatsen van de vloer ruimen wij alles zelf op en zorgen voor de afvoer van het vuil.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM MET RUIME OPENINGSTIJDEN

UITGEBREID ASSORTIMENT PVC, TAPIJT, PLINTEN EN SCHOONLOOPMATTEN

AFSPRAAK OOK MOGELIJK `S AVONDS EN IN HET WEEKEND

Wij stofferen alles zelf

pvc visgraat vloer laten leggen

Een bepaalde manier van leggen van een pvc vloer is het visgraatpatroon. Het visgraatpatroon is al eeuwenoud en nog steeds erg populair. Vroeger zagen we dit veel in landhuizen en kastelen, maar dan met een houten vloer. Het materiaal en patroon was een manier om aan te tonen dat hier een rijk persoon woonde. Een visgraatpatroon is een trapsgewijs patroon, dat tot stand komt door een bepaalde manier van leggen met planken van dezelfde lengte. Vandaag de dag wordt een visgraatpatroon het meest gelegd met pvc. Maar de rijke uitstraling heeft het nog steeds.

U kunt kiezen voor een standaard afwerking van uw visgraat pvc vloer. Dit betekent dat de vloer doorloopt tot aan de plint. Er zijn verschillende specials toe te voegen aan een visgraat vloer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een border met een bies. Dit zorgt voor een verzorgde afwerking. Dit betekend dat de vloer afgewerkt wordt met een enkele border (strook pvc) tegen de plint. Tussen de border en de visgraat pvc vloer zit een bies, dit is een klein randje die in vele kleuren geplaatst kan worden. Zo krijgt uw visgraat pvc vloer een schitterende afwerking wat anders is als standaard. Ook is het mogelijk om een dubbele bies te plaatsen.

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een pvc vloer te laten leggen door DS VLOEREN? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hier kunnen wij u ook mee helpen

Naast een pvc vloer laten leggen kunnen wij bij DS VLOEREN u ook helpen met andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderstaande diensten.