tapijt vloer laten leggen?

Al jarenlang ligt er tapijt in een woning of bedrijf. Er zijn vele voordelen aan tapijt: Behaaglijk, comfortabel, luxe uitstraling, geluiddempend, warm en een veilige vloer voor kinderen en senioren. Tapijt is verkrijgbaar in vele structuren en kleuren. Hierdoor is het leuk om dit te combineren met de veel geziene “harde” vloeren van tegenwoordig. Wij kunnen verschillende vormen aan de vloer geven. Bijvoorbeeld een groot middenvak met tapijt en de buitenrand met pvc.

Bij bedrijven wordt dit regelmatig gebruikt om bijvoorbeeld het logo in de vloer te leggen. Ook is er de mogelijkheid om fototapijt te plaatsen. Dit kan ook aan de wand. Ook een mogelijkheid is om het tapijt over de plint te plakken. Dit wordt vaak gedaan in bijvoorbeeld een verzorgingshuis. Uiteraard kunnen wij u hierover uitgebreid informeren.

Waarom uw tapijt vloer laten leggen bij ds vloeren?

Als u ons benaderd heeft, bent u van harte welkom in onze showroom in Schipluiden. Hier ziet u een ruim assortiment tapijt en tapijttegels en kunnen we u ook advies op maat geven. U bent ook `s avonds en in het weekend van harte welkom.

Vaak wordt een gesloopte vloer geëgaliseerd, zodat er een mooie gladde ondergrond is om een nieuwe vloer op te leggen. Na het leggen van uw nieuwe  vloer met tapijt en of tapijttegels, zullen wij uw huis ook netjes achterlaten. Het overgebleven afval wordt door ons opgeruimd en afgevoerd.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM MET RUIME OPENINGSTIJDEN

UITGEBREID ASSORTIMENT PVC, TAPIJT, PLINTEN EN SCHOONLOOPMATTEN

AFSPRAAK OOK MOGELIJK `S AVONDS EN IN HET WEEKEND

WIJ STOFFEREN ALLES ZELF

Tapijt trap

Wij kunnen uw trap stofferen met tapijt. Als u ons benaderd heeft, bent u van harte welkom in onze showroom in Schipluiden. Hier ziet u een ruim assortiment tapijt en tapijttegels en kunnen we u ook advies op maat geven. U bent ook `s avonds en in het weekend van harte welkom.

Iedere traptrede wordt afzonderlijk opgemeten. Het tapijt wordt op onze locatie op maat gesneden. Zo kunnen wij het tapijt voor uw traptrede kant en klaar naar u meenemen. Dit scheelt u ruimte maken om de tapijtrol uit te rollen.

Tapijt tegels

Tapijttegels worden veel gebruikt in kantoren. Het is relatief goedkoop en heeft weinig snijverlies. Snijverlies bij kamerbreed tapijt kan wel oplopen tot 15 à 20%. Bij tapijttegels is dat ongeveer 5%. Als er een vlek in een tegel komt, kan deze makkelijk vervangen worden.
Als uw ondervloer vlak en vormvast is heeft u ook geen ondervloer nodig. Met de tapijttegels kan veel gevarieerd worden met patronen en vormen.

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een tapijt vloer te laten leggen door DS VLOEREN? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hier kunnen wij u ook mee helpen

Naast een tapijt vloer laten leggen kunnen wij bij DS VLOEREN u ook helpen met andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderstaande diensten.