trap laten bekleden?

De trap staat centraal in de woning of bedrijf en is daarmee een belangrijk onderdeel van uw interieur. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw trap te bekleden.

De trend van deze tijd is pvc. De uitvoeringen van pvc zijn erg divers en zijn er in vele kleuren, maten, dessins en houtdessins. De pvc planken hebben een zeer harde toplaag, waardoor deze niet snel beschadigd. Dit kan handig zijn met bijvoorbeeld speelgoed van uw kinderen of het veelvuldig met schoenen lopen op de trap.

Ook kunt u kiezen voor tapijt op uw trap. Tapijt maakt de kans op uitglijden kleiner en heeft een geluiddempende werking. Het grote voordeel van uw trap laten bekleden met tapijt door DS VLOEREN is dat wij het tapijt voor de traptreden op onze locatie voorsnijden. Wij nemen dan de traptrede kant en klaar mee naar uw woning of bedrijf. Dat scheelt u ruimte maken om een rol tapijt van 4 meter uit te leggen.

Waarom uw trap laten bekleden bij ds vloeren?

Als u ons benaderd heeft, bent u van harte welkom in onze showroom in Schipluiden. Hier ziet u een ruim assortiment pvc en tapijt en kunnen we u ook advies op maat geven. U bent ook `s avonds en in het weekend van harte welkom. Iedere traptrede wordt afzonderlijk opgemeten. Het tapijt of pvc wordt op onze locatie op maat gesneden. Zo kunnen wij het tapijt of pvc voor uw traptrede kant en klaar naar u meenemen. Dit scheelt u ruimte maken om de tapijtrol uit te rollen.

Na het stofferen van uw trap zullen wij uw huis of bedrijf ook netjes achterlaten. Het overgebleven afval wordt door ons opgeruimd en afgevoerd.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK IN ONZE SHOWROOM MET RUIME OPENINGSTIJDEN

UITGEBREID ASSORTIMENT PVC, TAPIJT, PLINTEN EN SCHOONLOOPMATTEN

AFSPRAAK OOK MOGELIJK `S AVONDS EN IN HET WEEKEND

WIJ STOFFEREN ALLES ZELF

Neem gerust contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een trap te laten bekleden door DS VLOEREN? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

hier kunnen wij u ook mee helpen

Naast een trap laten bekleden kunnen wij bij DS VLOEREN u ook helpen met andere diensten. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in de onderstaande diensten.